Ακύρωσαν την Ανάπλαση της Λεωφόρου Τσερίου

Ακύρωσαν την Ανάπλαση της Λεωφόρου Τσερίου

2 εκ. οι αποζημιώσεις στον εργολάβο χωρίς να κάνει τίποτα.

Οι βουλευτές Λευκωσίας και η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής λόγο αδυναμίας τους και αβουλησίας τους να εξυπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρων και για προεκλογικές σκοπιμότητες ακύρωσαν την Ανάπλαση της Λεωφόρου Τσερίου αφού δεν αποδέσμευσαν τα 2εκ για να ξεκινήσει το έργο και ως αποτέλεσμα οι προσφορές να ακυρωθούν και το κράτος να πληρώσει 2 εκ. σε αποζημιώσεις στον εργολάβο που του κατοχυρώθηκε το έργο.  Η επιτροπή οικονομικών και με τις ευχές των αδιάφορων βουλευτών Λευκωσίας υπέκυψαν στα αιτήματα 5-10 κάτοικων/καταστηματαρχών έναντι του Δημόσιου Συμφέροντος και στέλνουν το έργο προς ακύρωση για 3η φορά τα τελευταία 15 χρόνια και πέταξαν 2εκ. στον κάλαθο έτσι απλά εν καιρώ κρίσης.

Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι ταλαιπωρούνται στους δρόμους αυτούς κάνοντας περισσότερο από 1 ώρα να διασχίσουν 2 χλμ., οι πεζοί να μην έχουν πεζοδρόμια, δέντρα στην μέση του δρόμου, κακό οδόστρωμα λόγο διάβρωσης και έλλειψης οχετών, καμία ύπαρξη ποδηλατοδρόμων, και το πιο σημαντικό ότι χάνονται ανθρώπινες ζωές άδικα και ηθικοί αυτουργοί για αυτό θα είναι αυτοί που ακύρωσαν το έργο.

Είναι πραγματικά  ντροπή σας διότι ακόμα μια φορά μέτρησαν οι ψήφοι έναντι της ανθρώπινης ζωής. Πέρυσι χάσαμε τρεις ζωές στη Λεωφόρο Τσερίου. Ο επόμενος θάνατος στον δρόμο λαιμητόμο θα βαραίνει εσάς και τα παιδιά σας.

Κίνηση Πολιτών “Urban Cyprus”
info@urbancyprus.org | www.urbancyprus.org